Instagram
Facebook
Youtube
Message

INFO

Naša teretana

Postoji nekoliko važnih stvari koje morate znati o nama, prije nego nas odaberete kao trenere na individualnom ili grupnom treningu.
Naš tim je formiran od kineziologa koji svaki na svoj način doprinose kompletnom razvoju. Voditelj i osnivač tima, te direktor Functional Fitness Training d.o.o. je Goran Mulalić, koji je zajedno sa suprugom Ninom Ivančić Mulalić pokrenuo i izgradio vrlo uspješan posao na koji su danas ponosni.. Svaki član našeg trenerskog tima, osim stručnosti u određenom segmentu kineziologije ima dodatne sposobnosti razvijene na višem nivou. Netko ima razvijenu kreativnost, ljubav prema fotografiji, netko bez problema preuzima odgovornost u stresnim situacijama, netko pomaže u inovativnim idejama, a netko bez straha prihvaća svaki izazov. Sve to čini jednu sinergiju koja ostvaruje odlične rezultate i kontinuirani napredak!

Naša priča počinje 2015g, bez ikakvog početnog kapitala. Postepeno smo gradili i konstantno ulagali u napredak. Naš prvi veliki projekt je organizirani grupni funkcionalni trening na plaži (Bene) u Splitu u ljetnim mjesecima. Nitko prije nas nije pokrenuo takav tip treninga, a ljudi su ga prihvatili s oduševljenjem. Danas, 5g poslije imamo svoj studio za grupni i individualni trening, razvijen online trening uživo i još puno ideja i projekata koje planiramo ostvariti!

Naša ekipa

Naša misija je unaprijediti vaše zdravlje, utjecati na razvoj funkcionalnih i motoričkih sposobnosti i transformirati Vaš fizički izgled. Osim toga, mi želimo osvijestiti ljude i okrenuti ih ka aktivnom, zdravom životu i pomoći im da u tome uspiju.
Iza nas stoji puno zadovoljnih klijenata, kojima smo utjecali na promjenu navika i unaprjeđenje zdravlja i životnog stila, a mi se veselimo svakome novome klijentu koji će doći da mu pomognemo u ostvarenju ciljeva!

Email: [email protected]
Facebook
Youtube
Instagram
Molimo Vas zarotirajte Vaš pametni uređaj!
Vaš FitAthleticBody